اقتصاد در رتبهبندی مشاغل چه جایگاهی دارد؟ | سرآمد رشتههای علوم اجتماعی
علی باقرزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در خوی به معرفی رشته اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی پرداخت و اظهار کرد: رشته اقتصاد یکی از مهمترین علوم دانشگاهی است که دانشآموزان در رشتههای تجربی، ریاضی فیزیک و حتی علوم انسانی میتوانند در آن وارد شوند.
وی اضافه کرد: رشته اقتصاد به انسان میآموزد که چگونه با منابع محدود خود به خواستهها و آرزوهایش دست پیدا کند و باید برای زندگی برنامه داشت.
مدیر گروه علوم اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با بیان اینکه اقتصاد به شما میگوید که چگونه پول جمع کرده، آن را تخصیص دهید و مسیر بهینه را در کارها انتخاب کنید، یادآور شد: علم اقتصاد مادر رشتههای مالی در جهان کنونی است.
سرآمد سایر رشتههای علوم اجتماعی
باقرزاده با بیان اینکه امروزه با گسترش دامنه مطالعاتی رشته اقتصاد، دانشجو با مطالعه این علم درمییابد که چقدر این دانش به مرزهای علوم تجربی نزدیک شده است، تبیین کرد: آزمون تجربی مفاهیم نظری با استفاده از روشهای ریاضی و آماری در علم اقتصاد به کمک اقتصاددان میآید و از این حیث سرآمد سایر رشتههای علوم اجتماعی است، در دهه اخیر در بیشتر کشورهای جهان رشته اقتصاد از پولسازترین رشتههای دانشگاهی به شمار میرود.
وی تشریح کرد: اقتصاد معمولاً در رتبهبندی مشاغل در کشورهای پیشرفته جزء اول تا پنجم شغلهای پردرآمد به حساب میآید و در ایران نیز اکثر بانکها، مؤسسات مالی، وزارتخانههای اقتصادی و حتی دانشگاهها نیازمند بهکارگیری کارشناسان اقتصادی هستند.
مدیر گروه علوم اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی تأکید کرد: علاوه بر این با تحصیل در این رشته میتوانید به شکل تخصصی در بازار بورس و سایر بازارهای مالی وارد شده و از این راه کسب ثروت کنید و اکنون با وجود دوره کارشناسی رشته اقتصاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، راه برای ورود به این حوزه باز شده است.
باقرزاده تبیین کرد: علاوه بر این دانشگاه آزاد اسلامی خوی در مقطع کارشناسی ارشد علوم اقتصادی گرایش بانکداری سالهاست که به پرورش دانشجویان و سرمایههای انسانی کشور میپردازد، به هر طریق این فرصتی برای دانشآموزان است که میتوانند از مقطع کارشناسی تا کارشناسیارشد را در گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی تحصیل کنند.
به گزارش آنا، علی باقرزاده اقتصاددان و دانشیار اقتصاد نظری در دانشگاه آزاد اسلامی و مدیر گروه رشتههای اقتصاد، بانکداری و حقوق اقتصادی در واحد خوی است. او صاحب کتابهایی مانند «نظریه کارایی اقتصادی»، «مدلسازی رفتارهای اقتصادی»، «اقتصاد کلان، باورها و تجارب»، «مفاهیم نوین در اقتصاد کشاورزی»، «نظریه تولید در اقتصاد» و «توسعه اقتصادی در ایران» است.
نخستین مقاله علمی و پژوهشی دکتر باقرزاده در سال ۱۳۸۶ در مجله علمی پژوهشی اقتصاد دانشگاه اصفهان چاپ شد و از این نویسنده تاکنون مقالات علمی پژوهشی متعددی در مجلات علمی و پژوهشی دانشگاههای تهران، شهید بهشتی، فردوسی مشهد و مجلات خارجی چاپ شده است.
زمینه کاری باقرزاده در سالهای اخیر تمرکز بر فعالیتهای تحقیق و توسعه(R&D) و رشد بهرهوری (TFP) در اقتصاد ایران و آسیای جنوب شرقی است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/